close

Enter

Log in using OpenID

AFGANİSTAN VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

embedDownload
AFGANİSTAN VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Davetiye
• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Afganistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize
talep dilekçesi
• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi
• Vergi Levhası Fotokopisi
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi
bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.
• Sgk işe giriş belgesi
• Sgk Hizmet Dökümü
• Son 3 aylık maaş bodrosu
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları
gösteren)
• Kimlik fotokopisi
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

TİCARİ
•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Afganistan baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize
talep dilekçesi
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi
• Vergi Levhası Fotokopisi
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• Sgk işe giriş belgesi
• Sgk Hizmet Dökümü
• Son 3 aylık maaş bodrosu
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi
bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları
gösteren)
• Kimlik fotokopisi
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
ALMANYA VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Davetiyenin Aslı( Kişilerin isim soyisimleri , kalacakları gün tarihleri , Almanya' daki adres ve telefon numarasının eksiksiz
bilgisi , varsa düğün davetiyesi )
• Davetiyenin Fotokopisi
• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Almanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize
talep dilekçesi
• Oda Sicil belgesi (Orjinal yeni tarihli son 3 aylık)
• Vergi Levhası Fotokopisi
• Ticaret sicil gazeteleri fotokopisi
• SGK işe giriş bildirgesi
• SGK hizmet dökümü
• Son 3 aylık maaş bodrosu
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları
gösteren)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

TİCARİ
•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Almanya başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep
dilekçesi
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Davetiye ( Aslı veya faks olarak aşağıdaki bilgileri içermelidir;)
a) Başvuru Sahibi adı ve görevi ile firmasındaki hakkında bilgi
b) Davet eden firmanın adı ve eksiksiz adresi
c) Talep edilen vize süresi(birden fazla seyahat olacak mı ?)
d) Seyahatin amacı ve hedefi (Firma/Fuar vs. Bilgiler belirtilmeli)
e) Duruma göre seyahat, konaklama vs. bilgiler belirtilmeli))
• Fuar ise ; giriş bileti , katılımla ilgili belgeler veya fuar standına ilişkin belgeler
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
• Oda Sicil belgesi (Orjinal yeni tarihli son 3 aylık)
• Vergi Levhası Fotokopisi
• Ticaret sicil gazeteleri fotokopisi
• SGK işe giriş bildirgesi
• SGK hizmet dökümü
• Son 3 aylık maaş bodrosu
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
AMERİKA VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf 5 x 5 boyutunda
• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , A.B.D Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep
dilekçesi
• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi
• Vergi Levhası Fotokopisi
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• Sgk işe giriş belgesi
• Sgk Hizmet Dökümü
• Son 3 aylık maaş bodrosu
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları
gösteren)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.

TİCARİ
•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış ABD baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep
dilekçesi
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
<strong
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf 5 x 5 boyutunda.
• Davetiye ( Amerika' daki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye - İş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar davetiyesi - Fuar
giriş kartı)
• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi
• Vergi Levhası Fotokopisi
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• Sgk işe giriş belgesi
• Sgk Hizmet Dökümü
• Son 3 aylık maaş bodrosu
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları
gösteren)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.
ANGOLA VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR
•Resmi Davet Mektubu Angoladan mail atılması gereklidir.
•Arka fonu beyaz 2 adet biometrk fotoğraf
•En az 6 ay geçerli pasaport
•Renkli Pasaport fotokopisi
•Sarı Humma aşı kartı ve fotokopisi
•Resmi Davet Mektubu Angoladan mail atılması gereklidir.
•Randevu günü kişi şahsen gelmelidir.
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
ANTARTİKA VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR
•Türk vatandaşları 90 güne kadar vizeden muaftır.
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Author
Document
Category
Uncategorized
Views
1
File Size
362 KB
Tags
1/--pages
Report inappropriate content