close

Enter

Log in using OpenID

Çin Çalışma Vizesi (Z) Gerekli Belgeler

embedDownload
Çin Çalışma Vizesi (Z)
Çin sınırları içerisinde çalışmak amacı ile Çin’e gitmek isteyen kişilerin başvurmaları gereken vize türüdür.
Gerekli Belgeler
1. Pasaport
Başvuru tarihi itibari ile en az 6 ay süresi ve iki boş vize sayfası olan yeni tip çipli
pasaportun aslı. Eski tip lacivert pasaportlara vize verilmemektedir.
2. Fotoğraf
2 Adet arka fonu beyaz, önden çekilmiş, mat kağıda basılmış, beyaz kıyafetli olmayan ve gözlük
kullanılmayan fotoğraf. Fotoğraf boyutları ve özellikleri için web sitemizi inceleyiniz.
3. Nüfus Cüzdan Fotokopisi
Fotokopi renkli veya yazı ve fotoğrafların net olduğu siyah beyaz fotokopi olmalıdır.
4. Vize Bildirim Formu
5. İzin / Uzman Belgesi
Çin'de yetkilendirilen kurumdan vize bildirim formunun aslı (Yeşil Davetiye).Örnek form için web
sitemizi inceleyiniz.
Çin'deki resmi makamlar tarafından verilen iş durumu bildirir izin belgesi veya uzman belgesi
6. İşyeri Kanıt Belgesi
Kişinin oturduğu yeri gösteren ikametgah senedi.
88-2 1620 3
A - 2782
Ligarba Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi
t:+ 90 212 291 73 73 f:+ 90 212 291 61 27
Cumhuriyet Cad. No: 153 Işık Apt. K:6 Harbiye Şişli İstanbul Türkiye
[email protected] - www.ligarbatravel.com
Author
Document
Category
Uncategorized
Views
0
File Size
292 KB
Tags
1/--pages
Report inappropriate content