close

Enter

Log in using OpenID

BAŞSİAD BAŞİSKELE SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ 19

embedDownload
BAŞSİAD BAŞİSKELE SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ
19-22.03.2015 MAKEDONYA–ÜSKÜP/ KOSOVA-PRİŞTİNE TRIP EXHIBITOR LISTS
Company
Authority Person
Sector / Job Description
Избор на најдобри материјали против хемикалии кои се користат во индустријата и во дизајнот на
проектите за индустриски капацитети.
Производство, монтажа и снабдување со полиетилен, полипропилен, ПВЦ плочи,цевки и дополнителни
Barat Endüstriyel Mühendislik материјали (суплементи) против киселини и хемикалии.
Дизајн на Polipropilen, Polietilen, ПВЦ цевки, проектирање и монтажа.
Barış ARAT
Производство на резервоари за складирање, мешање, носење, вшмукување накиселини и хемикалии.
Производство на кутии и садови за посебни цели.
Дизајн и производство на апарати за чистење.
ПП-ПВЦ цевки за истиснување во бањи, трансфер филтер опрема за киселина, распределувачи за
греење и ладење, HDPE, ПП-ПВЦ обложување, перење бањи, опрема за чистење (резервоари, цевки,
пумпи и опрема) производство, ревизија и склопување.
BKM Uluslararası
Сертификати за системско управување со квалитет и обезбедување консултантски услуги и активности
Belgelendirme Eğitim Yazılım за обука.
İç ve Dış Tic. Ltd. Şti.
Сакаат да остварат средби со универзитети и давање информации во врска со далечинско
Şener ÖZEN
образование на бизнисмени, политичари и директори за постдипломски студии на некој од турските
универзитети.
Başaraneller Makina
İmalat ve Otomotiv
Производство на опрема како резервни делови за работа на машини и машини за мешање за челик во
San.Ltd.Şti.
металопреработувачката индустрија и рудниците.
Erdinç KÜÇÜKATEŞ
1
BAŞSİAD BAŞİSKELE SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ
19-22.03.2015 MAKEDONYA–ÜSKÜP/ KOSOVA-PRİŞTİNE TRIP EXHIBITOR LISTS
Company
Authority Person
Lezzet Dünyası
Eyüp ŞAHİNTÜRK
Haseller Çelik San. Tic. Ltd.
Şti.
Özgür AKÇELİK
Lora Nikah Şekeri San. ve
Tic. Ltd. Şti.
Burak GÜLENER
Aktürk İnşaat Gıda Turizm
San. Tic. Ltd. Şti.
Yavuz Selim AKTÜRK
Kandemir Hukuk Bürosu
Batuhan KANDEMİR
Sector / Job Description
Ресторани
Трговија со челик и железо.
Сечење, обликување и виткање на секаков тип на железни материјали.
Сакаат да остварат средби со компании од металната индустрија.
Купопродажба.
Посветени сме да ги направиме сите ваши настани уште поубави со тематски бонбони и
персонализирани подароци. Ние имаме се што ви треба со нашата голема селекција на омоти
дизајнирани од нашите стручни кадри - професионалци во дизајн.
Градежната индустрија, градежни материјали и продажба на дрвени материјали (дистрибутер).
Сакаат да остварат средби со компании за продавање или купување градежни материјали, градежни
работи.
Адвокатска канцеларија
Сакаат да остварат средби со консултанти за проблемите со кои се соочуваат странци кои живеат во
Турција.
2
BAŞSİAD BAŞİSKELE SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ
19-22.03.2015 MAKEDONYA–ÜSKÜP/ KOSOVA-PRİŞTİNE TRIP EXHIBITOR LISTS
Company
Authority Person
United Endüstriyel Elmaslar
Gıda ve Sağlık Hizmetleri
San. ve Tic. Ltd. Şti.
Sector / Job Description
Обложување и обликување на стакло.
Сакаат да остварат средби со компании кои се занимаваат со
обликување на стакло; компании кои се занимаваат со LED осветлување
Ongun Boyacıoğlu
Kocaeli Osgb
Ahmet Akın Hatipoğlu
Kesmar İnş. Gıda Ltd. Şti
Emrullah KESKİN
Occupational safety and health (OSH)- Безбедност и здравје
Компании од прехранбената индустрија и градежната индустрија.
3
BAŞSİAD BAŞİSKELE SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ
19-22.03.2015 MAKEDONYA–ÜSKÜP/ KOSOVA-PRİŞTİNE TRIP EXHIBITOR LISTS
Company
Authority Person
Sector / Job Description
Ersan Endüstriyel Makine
San. Tic. Ltd. Şti.
Erdem KÜÇÜKATEŞ
Производство на индустриски ножеви, за произведувачи на хартија, производители на челични цевки и
профил материјал производители.
Производство на ЕПП производи за заварување.
Hilmi Yıldırım Metal. Ltd.Şti
İsmail YILDIRIM
Поцинкувана плоча, јаглероден челик, шарена плоча, профил материјали за челични конструкции
Сакаат да остварат средби со компании поврзани со дејноста на компанијата.
4
BAŞSİAD BAŞİSKELE SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ
19-22.03.2015 MAKEDONYA–ÜSKÜP/ KOSOVA-PRİŞTİNE TRIP EXHIBITOR LISTS
Company
Authority Person
Pilsan İnş. Makine Plastik
Müh. İml. Taah.San. ve Tic.
Ltd. Şti
Hasan BİRİNCİ
Sector / Job Description
Фитинг на индустриски цевководи, гасовод.
5
Author
Document
Category
Uncategorized
Views
1
File Size
291 KB
Tags
1/--pages
Report inappropriate content