close

Enter

Log in using OpenID

5 - FLOWEY

embedDownload
Novi proizvodni pogon FLOWEY u Bissenu u Velikom Vojvodstvu od
Luksemburga.
Fabrika e re e FLOWEY® në Bissen në Dukatën e madhe të
Luksemburgut.
Inovativni istraživački i razvojni laboratorij koji je u skladu s
najnovijim politikama zaštite okoliša.
Një F&E Laborator (F&E = hulumtim dhe zhvillim) inovativ, i
cili i përshtatet normave kohore të mjedisit.
Industrijski proizvodni pogon s visoko učinkovitom opremom
omogućava brze reakcije na zahtjeve tržišta.
Objekti industrial i prodhimit me paisje me efikasitet të
lartë, na mundëson të reagojmë shpejt ndaj kërkesave të
tregut.
Učinkovit logistički odjel osigurava besprijekornu dostavu
naših proizvoda diljem Europe i svijeta.
Një Departament logjistik efikas i cili siguron dërgimin e
produkteve tona nëpër botë.
Naš trening centar omogućuje našim klijentima bolje
rukovanje i bolje razumijevanje naših proizvoda.
Qëndra jonë e trajnimit u jep mundësine klientëve tonë
të njohin dhe të përdorin sa më mirë produktet tona.
Godine 1990. Filipp FLORIO i Simon WEYNACHTER odlučili su
osnovati tvrtku FLOWEY® u Grand-Duchy u Luxemburgu. Tvrtka
je specijalizirana za proizvodnju sredstava za čišćenje i njegu
automobila te je s godinama postala sinonim za izuzetnu kvalitetu i
inovativnost «car wash» proizvoda u cijeloj Europi.
Naše temeljne vrijednosti su: kvaliteta, učinkovitost, kompatibilnost
i inovacija. Te vrijednosti temelj su suradnje između FLOWEY®-a
i naših kupaca i partnera. Nudeći FLOWEY® proizvode svojim
kupcima naši profesionalni partneri se obvezuju dati sve od sebe
kako bi se razvila i održavala potrebna razina usluge i u njihovom
poslovanju.
Naš know-how pomaže im da steknu daljnju stručnost u svojim
područjima poslovanja, dok je naš zajednički cilj usmjeren prema
zadovoljavanju zahtjeva naših kupaca za čišćim automobilima.
FLOWEY® razvija, proizvodi i prodaje nekoliko grupa profesionalnih
proizvoda, zajedno s nizom osnovnih proizvoda u različitim zemljama
unutar i izvan Europske unije. FLOWEY® proizvodi su «Made in
Luksemburg», te u skladu s najnovijim EU zakonodavstvom za
zdravlje i sigurnost (H & S) i okoliš.
Në vitin 1990 Filipp Florio dhe Simon Weynachter vendosën
themelimin e firmës FLOWEY® në Dukatën e madhe të
Luksemburgut. Specialistë në prodhimin e detergjentëve për
mirëmbajtjen e automjeteve, emri FLOWEY® është që atëherë
sinonim për cilësi dhe inovacion në të gjithë Europën. Vlerat tona
bazë janë: Cilësi, efikasitet, pajtueshmëri dhe inovacion. Këto
janë trarët e dialogut të përhershëm, që ekziston midis FLOWEY®,
klientëve dhe partnerëve te tij. Partnerët tonë janë të vetëdijshëm
që, në qoftë se ofrojnë produkte FLOWEY®, ato mbështesin dhe
përmirësojnë nivelin e kërkuar të shërbimit brenda biznesit të
tyre. Njohuritë tona në këtë fushë shtojnë njohuritë e tyre. Qëllimi
ynë i përbashkët është kënaqësia e klientëve, kur bëhet fjalë për
mirëmbajtjen e automjeteve të tyre. FLOWEY® krijon, prodhon dhe
tregton në mënyrë të sukseshme një shumëllojshmëri produktesh
në të gjithë Europën dhe jashtë saj. Produktet FLOWEY® “Made
in Luxembourg” janë të prodhuara në përputhje me legjislacionin e
fundit të BE për shëndetin, sigurinë dhe mjedisin.
Filipp Florio
Simon Weynachter
Vodič za bolje razumijevanje simbola
Tabela e simboleve
EVOPUR® proizvodi
Produkte EVOPUR®
Sadrži površinsko aktivne tvari biljnog podrijetla
Përmban substanca tensioaktive (substanca lidhëse dhe
stabilizuese) me origjinë bimore
pH vrijednost proizvoda (±0,5)
7
Vlera pH e produktit (±0,5)
Ne sadrži hlapive organske spojeve
Nuk përmban lidhje organike të paqëndrueshme
Ne sadrži fosfate ni NTA
Nuk përmban Fosfate dhe NTA (Nitrilotriacetic acid)
Prikladna za sve sustave za pročišćavanje vode
I përshtatshëm për sistemet e përpunimit të ujit
Proizvodi su certificirani od strane DEKRA laboratorija,
prema klasama A i B VDA odredbi
Produkte që janë provuar dhe çertifikuar në Laboratoret
Dekra sipas udhëzimeve të VDA (Shoqata e Industrisë
Automobilistike) të klasës A dhe B
SADRŽAJ - LËNDA
PROIZVODI ZA VISOKOTLAČNE PRAONICE
PRODUKTE PËR IMPIANTE LARËSE (LAVAZHE) ME PRESION TË LARTË
Predpranje - Pjena
Paralarje - Shkumë
Sušenje - Sjaj - Zaštita
Tharje - Shkëlqim - Mbrojtje
PROIZVODI I SUSTAVI ZA AUTOMATIZIRANE PRAONICE
PRODUKTE PËR IMPIANTE ME FURÇA RROTULLUESE DHE IMPIANTE LARËSE ELEKTRIKE
P. 4
P. 5 - 6
P. 9
P. 10
Predpranje - Pjena
Paralarje - Shkumë
P. 11 - 12
Pranje - Šampon
Larje - Shampo
P. 14 - 15
Sušenje - Sjaj - Zaštita
Tharje - Shkëlqim - Mbrojtje
P. 17 - 19
ACS-Pro (Autoclean System Pro)
Predpranje - Njega - Obnova / Završni Sjaj
Paralarje - Mirëmbajtje - Përpunim / Shkëlqim përfundimtar
P. 20
P. 21 - 22
Parfemi - Parfume
P. 23
Dodaci - Aksesorë
P. 25
ODRŽAVANJE POGONSKIH PROSTORA PRAONICE
PASTRIMI I IMPJANTEVE LARËSE (LAVAZHEVE)
Obrada vode
Trajtimi i ujit
Održavanje pogonskih prostora praonice
Pastrimi i impjanteve larëse (lavazheve)
P. 26
P. 27
P. 28 - 29
1
PREDPRANJE - PRANJE
PARALARJE - LARJE
P. 5-6
SUŠENJE- SJAJ - ZAŠTITA
THARJE - SHKËLQIM - MBROJTJE
P. 9
PREDPRANJE - PRANJE
PARALARJE - LARJE
EV7
POWDER HP Perfumed
HR Prašak za pranje automobila i motocikala u
AL Pluhur larës për makina dhe motorrë në
visokotlačnim sustavima za pranje. Dobro
se pjeni. Dugotrajan miris. Brzo uklanja
nečistoće. Jako dobro se ispire. Omogućuje
doziranje u malim količinama.
impiante larëse (lavazhe) me presion të
lartë. Krijon mirë shkumë. Aroma mban gjatë.
Largon shpejt ndotjet. Shpërlahet thjeshtë.
Mund të përdoret edhe me dozim të ulët.
25 kg
11
E40
POWDER PRO D3
HR Prašak za pranje vozila u visokotlačnim
AL Pluhur larës për automjete në impiante larëse
sustavima za pranje. Jako dobro se pjeni.
Brzo prodire i otapa nečistoće. Jako dobro
se ispire. Omogućuje doziranje u malim
količinama.
(lavazhe) me presion të lartë. Krijon shkumë
në mënyrë të shkëlqyeshme. Depërton në
thellësi të ndotjes. Shpërlarje e thjeshtë.
Mund të përdoret edhe me dozim të ulët.
25 kg
11
E42
POWDER HP3
HR Prašak za pranje automobila i motocikala u
AL Pluhur larës për makina dhe motorrë në
visokotlačnim sustavima za pranje. Posebno
namjenjen za sustave sa automatskim
doziranjem. Ne začepljuje cijevi i mlaznice.
Vrlo dobar učinak čišćenja. Omogućuje
doziranje u malim količinama.
impiante larëse (lavazhe) me presion të
lartë. Veҫanarisht për impiante me dozim
automatik. Nuk bllokon tuba dhe turbina. Ka
një efekt pastrimi shumë të mirë. Mund të
përdoret dhe me dozim të ulët.
25 kg
11
EV8
27 kg
220 kg
660 kg
1100 kg
LIQUID HP
HR Poseban šampon za visokotlačne praonice
AL Shampo speciale për impiante larëse
automobila. Jako dobro se pjeni. Brzo prodire i otapa nečistoće. Jednostavno ispiranje.
(lavazhe) automatike me presion të lartë.
Krijon shkumë shumë mire. Me aftësi të mira
depërtuese dhe lidhëse. Shpërlahet thjeshtë.
13,5
®
5
PREDPRANJE - PRANJE
PARALARJE - LARJE
EV9
PERFECT STATIC FOAM
HR
27 kg
220 kg
1100 kg
Produkt me fuqi të lartë nga sortimenti ynë.
Ultra i koncentruar. Shampo e shkëlqyer me
presion të lartë për karrocerinë. Shkumë
e bukur për paralarjen dhe larjen. Me fuqi
shumë të lartë depërtimi dhe pastrimi për ҫdo
lloj ndotjeje. Rinovon shkëlqimin dhe ngjyrën
e karrocerisë.
AL
Shampo standart me presion të lartë për
karrocerinë. I përshtatshëm për pothuajse
të gjithë sistemet larëse me presion të lartë.
Shkumë e shkëlqyer si për zbutjen dhe larjen.
Nuk lë gjurmë (njolla) pas shpërlarjes.
AL
Pastrues automjetesh për larjen me presion
të lartë. Shkumë me cilesi të mirë. Pastron
të gjitha llojet e ndotjeve që vijnë nga rruga.
AL
Shkumë speciale (për furҫa manuale ose
për furҫa në makineri larëse) në impiante
me presion të lartë. Pastron karrocerinë në
mënyrë rrënjësore. Shkumë e bukur dhe e
pasur me aromë të këndshme.
JET FOAM HP
HR
27 kg
220 kg
660 kg
1100 kg
Standard našeg visokotlačnog šampona za
automobilsku karoseriju. Pogodno za gotovo
sve visokotlačne sustave. Izvrsna pjena za
omekšivanje i pranje. Ispiranje bez tragova.
13,5
EV15
LIQUID STRONG
HR
27 kg
220 kg
1100 kg
Deterdžent za pranje pod visokim tlakom.
Dobro se pjeni. Uklanja uobičajene nečistoće
sa ceste.
13,5
EV32
HP BRUSH FOAM Perfumed
HR
6
AL
13,5
EV14
25 l
200 l
1000 l
Proizvod visoke učinkovitosti iz našeg
asortimana. Jako koncentriran. Izvrstan
šampon za karoseriju i visoke tlakove. Jako
dobro se pjeni kod predpranja i pranje. Jako
prodoran s velikom snagom pranja protiv
svih cestovnih nečistoća. Oživljava sjaj i boju
vozila.
Posebna pjena (ručne četke ili strojne četke)
za visokotlačne sustave. Čisti temeljito
automobilsku karoseriju. Obilna glatka pjena
s ugodnim mirisom.
10
®
SUŠENJE - SJAJ - ZAŠTITA
THARJE - SHKËLQIM - MBROJTJE
EV5
PERFECT DRY WAX
HR Nova generacija iznimno koncentriranog
AL Brezi i ri i dyllimit multifunksional ultra
multi-funkcionalnog voska. Sjaj - Zaštita bez mrlja - odbija vodu. Povećava sjaj laka.
Sprječava začepljenja aparature tijekom
uporabe.
koncentrat. Shkëlqim - Mbrojtje - nuk lë njolla
- Hidrofobik. Forcon shkëlqimin e llakut.
Shmang bllokimet gjatë përdorimit.
25 l
200 l
5
EV11
BRILLIANT WAX
HR Vosak za sjaj i zaštitu. Sa hidrofobnim
AL Dyll shkëlqyes dhe mbrojtës. Me substanca
aktivnim tvarima i prirodnim voskovima.
Oživljava boju vozila. Poboljšava sušenje
bez fleka.
Hidrofobike dhe dylle natyrale. Rigjeneron
ngjyrat e karrocerisë. Përmirëson tharjen pa
njolla.
25 l
200 l
5,5
EV28
BIO CARWAX NEW
HR Poseban vosak za osobna vozila i motocikle.
AL Dyll special impiantesh larëse për vetura dhe
Dobre mogućnosti razrjeđivanja. 3 Značajke:
Vodootporan - sušiv - sjajan.
motorrë. Me cilësi të mira holluese. Me 3
funksione: Hidrofobik - Tharës - Shkëlqyes.
25 l
200 l
5,5
®
9
2
PREDPRANJE - PJENA
PARALARJE - SHKUMË
P. 11 - 12
PRANJE - ŠAMPON
LARJE - SHAMPO
P. 14 - 15
SUŠENJE- SJAJ - ZAŠTITA
THARJE – SHKËLQIM - MBROJTJE
P. 17 - 19
PREDPRANJE - PJENA
PARALARJE - SHKUMË
EV8
LIQUID HP
HR Poseban šampon za visokotlačne praonice
AL Shampo speciale për lavazhe automatike me
automobila. Jako dobro se pjeni. Brzo prodire i otapa nečistoće. Jednostavno ispiranje.
presion të lartë. Krijon shkumë shumë mirë.
Me aftësi të mira depërtuese dhe lidhëse.
Shpërlahet thjeshtë.
27 kg
220 kg
660 kg
1100 kg
EV9
13,5
PERFECT STATIC FOAM
HR Proizvod visoke učinkovitosti iz našeg
AL Produkt me fuqi të lartë nga sortimenti ynë.
asortimana. Jako koncentriran. Izvrstan
šampon za karoseriju i visoke tlakove. Jako
dobro se pjeni kod predpranja i pranje. Jako
prodoran s velikom snagom pranja protiv
svih cestovnih nečistoća. Oživljava sjaj i boju
vozila.
Ultra i koncentruar. Shampo e shkëlqyer me
presion të lartë për karrocerinë. Shkumë
e bukur për paralarjen dhe larjen. Me fuqi
shumë lartë depërtimi dhe pastrimi për ҫdo
lloj ndotjeje. Rinovon shkëlqimin dhe ngjyrën
e karrocerisë.
27 kg
220 kg
1100 kg
EV14
13,5
JET FOAM HP
HR Standard našeg visokotlačnog šampona za
AL Shampo standart me presion të lartë për
automobilsku karoseriju. Pogodno za gotovo
sve visokotlačne sustave. Izvrsna pjena za
omekšivanje i pranje. Ispiranje bez tragova.
karrocerinë. E përshtatshme për pothuajse
të gjithë sistemet larëse me presion të lartë.
Shkumë e shkëlqyer si për zbutjen dhe larjen.
Nuk lë gjurmë (njolla) pas shpërlarjes.
27 kg
220 kg
660 kg
1100 kg
E36
27 kg
220 kg
1100 kg
13,5
CARCLEAN PRELAV
HR Proizvod za čiščenje vozila. Pogodno za
AL Pastrues automjeti. I përshtatshëm për para-
predpranje, pranje, visokog i niskog tlaka.
Dobra svojstva pjenjenja, dobro djelovanje
na prljavštine. Jednostavno ispiranje.
larje, larje me presion të lartë dhe të ulët. Me
aftësi të mira depërtuese dhe lidhëse. Shpërlarje e thjeshtë.
13,5
®
11
PREDPRANJE - PJENA
PARALARJE - SHKUMË
EV3
PERFECT FOAM
HR Ultra koncentrirana pjena za programe pjene.
AL Shkumë ultra koncentrat për programe me
Olakšava pranje svojom dobrom kvalitetom
omekšivanja nećistoča. Smanjuje stvaranje
mrlja od kamenca i olakšava ispiranje. Sa
ugodnim mirisom za poboljšanje nivoa
pranja.
shkumë. Lehtëson larjen me aftësitë e tij
zbutëse. Pakëson formimin e kalkut dhe
lehtëson shpërlarjen. I parfumuar për të
përmirësuar larjen.
25 l
200 l
10,5
EV13
FOAM EXTRA
HR Lijepa
bogata pjena za omekšivanje
prljavštine. Priprema vozilo za program
četkanja. Posebno razvijen za programe
pjene.
25 l
200 l
1000 l
EV25
AL Shkumë e pasur zbutëse. Parapërgatit
karrocerinë për programin e furҫës. I krijuar
posaҫërisht për programe me shkumë.
8
SOFT ACID FOAM
HR Pjena na bazi blage i netoksične kiseline.
AL Shkumë me bazë të butë dhe me acide të
Iznimno
prodorna
pjena.
Sprječava
nakupljanje algi, prljavštine i kamenca na
četke. Uravnotežuje pH vrijednost reciklirane
vode.
padëmshme. Shkumë e shkëlqyer zbutëse.
Pengon krijimin e algave, ndotjeve dhe kalkut
nepër furҫa. Ekuilibron vleren e pH të ujit të
recikluar.
25 l
200 l
2,5
T33
27 kg
220 kg
1100 kg
12
CARCLEAN PREWASH LOW FOAM
HR Poseban proizvod za čišćenje koji se ne
AL Pastrues special jo shkumues. I krijuar për
pjeni.
Dizajniran za predpranje kod pranja niskim
i visokim tlakom. Smanjuje stvaranje pjene
unutar posuda za vodu. Vrlo dobro svojstva
namakanja i pranja.
paralarje me presion të lartë dhe të ulët.
Pakëson krijimin e shkumes në kanalizimet
e ujit. Me cilësi shumë të mira zbutëse dhe
larëse.
13,5
®
PRANJE - ŠAMPON
LARJE - SHAMPO
EV4
PERFECT SHAMPOO
HR Visoko koncentriran šampon koji ostavlja
AL Shampo koncentrat e butë me aromë
trajan miris. Izvrsna učinak čišćenja,
smanjuje mrlje od kamenca. Pogodno za sve
četke i smanjuje trošenje. Stvara zaštitni sloj
između četki i karoserije automobila.
të qëndrueshme. Me fuqi pastruese të
shkelqyeshme, pakëson gjurmët e kalkut. I
përshtatshëm për të gjitha furҫat dhe pakëson
gjithashtu konsumimin e tyre. Shërben si
funksion mbrojtës midis karrocerisë dhe
furҫave.
25 l
200 l
10
EV12
25 l
200 l
1000 l
EV17
25 l
200 l
1000 l
14
SHAMPOO EXTRA
HR Blagi šampon za vozila. Dobra snaga
AL Shampo e butë për karrocerinë. Me fuqi
čišćenja. Pogodno za sve četke i smanjuje
trošenje i habanje. Stvara zaštitni sloj između
četki i karoserije automobila.
të mirë pastruese. I përshtatshëm për të
gjitha furҫat si dhe pakëson konsumimin
e tyre. Shërben si funksion mbrojtës midis
karrocerisë dhe furҫave.
8
CHERRY FOAM SHAMPOO
HR Pjena - šampon jakog mirisa. Dvostruka
AL Shkumë shampo shumë e parfumosur. Me
funkcija: pjena za predpranje, šampon za
pranje. Dvostruko djelovanje: omekšivanje,
čišćenje. Stvara zaštitni sloj između četki i
karoserije automobila.
funksion të dyfishtë: Shkuma për paralarje
dhe shampoja për larjen. Me veprim të
dyfishtë: Zbutje dhe pastrim. Shërben si
funksion mbrojtës midis karrocerisë dhe
furҫave.
9,5
®
PRANJE - ŠAMPON
LARJE - SHAMPO
EV26
SOFT ACID SHAMPOO
HR Šampon na bazi blage i neškodljive kiseline.
AL Shampo me bazë të butë dhe jo me
Sprječava prijanjanje algi, prljavštine i
kamenca na četkama(filc i pjenaste).
Odličan šampon za automobilsku karoseriju.
Neutralizira alkalne deterdžente korištene u
ciklusu predpranja.
aciditet dëmtues. Pengon dhe redukton
krijimin e algave, papastërtive dhe kalkut
në furҫa (sfungjer dhe filter që përdoret për
shkumosje). Shampo e shkëlqyeshme për
karrocerinë. Neutralizon pastruesit alkalin të
paralarjes.
25 l
200 l
2,5
EV32
25 l
200 l
1000 l
HP BRUSH FOAM Perfumed
HR Posebna pjena (ručne ili strojne četke)
AL Shkumë speciale (për furҫa manuale ose
za visokotlačne sustave. Čisti temeljito
automobilsku karoseriju. Obilna glatka pjena
s ugodnim mirisom.
për furҫa në makineri larëse) në impiante
me presion të lartë. Pastron karrocerinë në
mënyrë rrënjësore. Shkumë e bukur dhe e
pasur me aromë të këndshme.
10
®
15
SUŠENJE - SJAJ - ZAŠTITA
THARJE - SHKËLQIM - MBROJTJE
EV5
PERFECT DRY WAX
HR Nova generacija iznimno koncentriranog
AL Brezi i ri i dyllimit multifunksional, ultra
multi-funkcionalnog voska. Sjaj - Zaštita bez mrlja - odbija vodu. Povećava sjaj laka.
Sprječava začepljenja aparature tijekom
uporabe.
koncentrat. Shkëlqim - Mbrojtje - nuk lë
njolla - Hidrofobik. Forcon shkëlqimin e
bojës të karrocerisë. Shmang bllokimet gjatë
përdorimit.
25 l
200 l
5
EV6
PERFECT FINISH WAX
HR Nova generacija voskova ultra visoke
AL Brezi i ri i larjes me efikasitet të lartë,
učinkovitosti.Visoki koncentrat. Izvanredan
sjaj i zaštita. Sprječava formiranje taloga
u vodi tijekom uporabe. Oživljava sjaj
karoserije automobila.
ultra koncentrat. Dallohet për aftësitë e
tij mbrojtëse dhe shkëlqyese. Nuk krijon
mbeturina në ujë gjatë përdorimit. Rigjallëron
shkëlqimin e karrocerisë.
25 l
200 l
5
EV10
25 l
200 l
1000 l
EV11
DRY WAX
HR Dizajniran kako bi se olakšalo sušenje. Na
AL I krijuar posaҫërisht për të lehtësuar tharjen.
temelju prirodnih hidrofobnih sastojaka.
Trenutno probija vodeni film. Osigurava brzo
sušenje.
Me bazë përbërësish natyror hidrofibik.
Përshpejton proҫesin e tharjes.
5,5
BRILLIANT WAX
HR Vosak za sjaj i zaštitu. sa hidrofobnim aktivnim
AL Dyll shkëlqyes dhe mbrojtës. Me substanca
tvarima i prirodnim voskovima. Oživljava boju
vozila. Poboljšava sušenje bez fleka.
hidrofobike dhe dylle natyrale. Rigjeneron
ngjyrat e karrocerisë. Përmirëson tharjen pa
lënë njolla.
25 l
200 l
5,5
®
17
SUŠENJE - SJAJ - ZAŠTITA
THARJE - SHKËLQIM - MBROJTJE
EV22
PERFECT POLISH FOAM
HR Mliječna Polirpjena s bipolarnim učinkom. Vraća AL Shkumë lustruese me ndikim të dyfishtë. I rikthen
boji prvobitni ton i sjaj. Nano - film štiti karoseriju
čak i nakon nekoliko pranja.
bojës së karrocerisë ngjyrën dhe shkëlqimin e saj
origjinal. Shiriti i saj me teknologji Nano e mbron
karrocerinë edhe pas shumë larjesh.
25 l
200 l
6,5
EV23
PERFECT FOAM WAX
HR Izvrstan vosak za poliranje. Pjeni tijekom uporabe. AL Dyll lustrues i mrekullueshëm. Krijon shkumë të
Daje dvostruku zaštitu vozila. Revitalizira i jača sjaj
boje.
bukur gjatë përdorimit. Me mbrojtje të dyfishtë për
karrocerinë. Gjallëron dhe forcon shkëlqimin e
bojës së karrocerisë.
25 l
200 l
5,5
EV24
WINTER WAX
HR Posebni vosak za zimu na prirodnoj bazi. Ostavlja AL Dyll special për dimër me bazë natyrore. Lë një
vodoodbijajući zaštitni film protiv cestovne soli.
Visoka zaštita od korozije.
shtresë mbrojtëse kundra ujit dhe kripës (kripë që
përdoret për shkrirjen e borës). Mbron kundrejt
grryerjeve.
25 l
200 l
4,5
EV30
CRYSTAL FINISH
HR Nova generacija mikro voska. Izvrsna kvaliteta: AL Brezi i ri i mikrodyllit. Cilësi e përsosur: tharje Sušenje - Sjaj - Zaštita. Integralna zaštita boje.
shkëlqim - mbrojtje. Mbrojtje e plotë e bojërave.
25 l
200 l
5,5
18
®
SUŠENJE - SJAJ - ZAŠTITA
THARJE - SHKËLQIM - MBROJTJE
EV27
PROTECT CHASSIS
HR Anti-korozijski vosak za podvozje. Na
AL Dyll kundër grryerjes për shasinë. Me bazë
prirodnoj bazi, posebno dizajniran za zimu.
Ostavlja vodoodbijajući zaštitni film protiv
cestovne soli. Logičan dodatak za pranje
podvozja.
natyrore, i krijuar posaҫërisht për Dimër. Lë
një shtresë mbrojtëse kundra ujit dhe kripës
(kripë që përdoret për shkrirjen e borës).
Një alternativë logjike përkundrejt larjes së
shasisë.
25 l
200 l
5,5
EV29
FOAM WAX
HR Pjena-vosak, koristi se nakon pranja. Nanosi
AL Shkumë - Dyll, që përdoret pas larjes.
se pomoću pjene na vozila. Prednost ove
pjene je da omogućuje bolji tretman voska na
vozilu. Omogučuje visoki sjaj i izvrsnu zaštitu
od prljavštine i cestovne soli.
Shpërndahet
si
njësi
shkume
mbi
karrocerinë. Përparësia e kësaj shkume
mundëson një përpunim më të mirë të dyllit
mbi automjetin. Rezultati është një shkëlqim i
mrekullueshëm, mbrojtje kundër papastërtive
dhe kripës (kripë që përdoret për shkrirjen e
borës).
25 l
200 l
5,5
EV31
CABRIO WAX
HR Novi poseban vosak za tekstilne krovove -
AL Dyll special për ҫatitë prej tekstili – kabrioletet.
kabrioleti. Štiti ,održava i impregnira tkaninu i
čini je mekom. Isto tako pogodan je za vozila
koja nisu kabrioleti.
Mbron kundra ujit dhe e mban mbulesën
(ҫatinë) prej cope të butë. Mund të përdoret
edhe për automjetet jo kabriolet.
25 l
200 l
5,5
S10
CLEAN PACK
HR Paketi sa 2 maramice. Čisti i uklanja sve
AL Paketë me 2 lecka (peshqirë). Ndihmojnë
naslage voska, masti, prljavštine, nikotina,
silikona, na vjetrobranima i prozorima.
në pastrimin dhe eleminimin e mbeturinave
të dyllit, yndyrës, papastërtive, nikotinës,
silikonit, etj. në xhama dhe dritare.
x 500
®
19
3
PREDPRANJE - NJEGA - OBNOVA / ZAVRŠNI SJAJ
PARALARJE - MIRËMBAJTJE - PËRPUNIM / SHKËLQIM PËRFUNDIMTAR
P. 21-22
PARFEMI - PARFUME
P. 23
DODACI - AKSESORË
P. 25
AUTOCLEAN
SYSTEM PRO
EV18
27 kg
220 kg
1100 kg
EV19
27 kg
220 kg
1100 kg
EV20
27 kg
220 kg
1100 kg
EV33
25 l
200 l
1000 l
PREDPRANJE - NJEGA - OBNOVA
PARALARJE - MIRËMBAJTJE - PËRPUNIM
ANTI INSECT
HR Prvi ekoliški odstranjivač insekata na biljnoj
AL I pari ilaҫ insektesh ekologjik me bazë bimore.
bazi. U skladu s preporučenim dozama,
prema VDA odredbama, ne postoji rizik od
oštećenja plastike, kroma, aluminija i boje.
Në qoftë se përdoret në dozën e këshilluar
nuk dëmton plastikën, kromin, aluminin dhe
bojën, kjo sipas VDA (Shoqata e industrisë
automobilistike).
13,5
MOTOR CLEANER
HR Prva ekoliška tekućina za pranje motora
AL I pari pastrues ekologjik për pastrimin e
na biljnoj bazi. U skladu s preporučenim
dozama, prema VDA odredbama ne postoji
rizik od oštećenja osjetljivih dijelova motora
kao što su aluminij, plastike i konektori.
Posebno razvijena za čišćenje motora i
kućišta motora.
motorit me bazë bimore. Në qoftë se përdoret
në dozën e këshilluar nuk dëmton pjesët
delikate te motorit si psh. ato të aluminit,
plastikës si dhe të prizave lidhëse, kjo sipas
VDA (Shoqata e industrisë automobilistike).
I krijuar posaҫërisht për pastrimin e motorit
dhe testatës.
13,5
WHEEL CLEANER
HR Prva ekoliška tekućina za pranje felgi na
AL I pari pastrues ekologjik për pastrimin e
biljnoj bazi. Nova, vrlo učinkovita formula za
sve vrste naplataka. U skladu s preporučenim
dozama, prema VDA odredbama, ne postoji
opasnost od oštećenja kotača od aluminija,
čelika i drugih legura.
disqeve me bazë bimore. Formulë e re me
efikasitet të lartë për të gjitha llojet e disqeve.
Në qoftë se përdoret në dozën e këshilluar
nuk dëmton disqet prej alumini, hekuri dhe
metale të tjera, kjo sipas VDA (Shoqata e
industrisë automobilistike).
13,5
TEXTIL CLEANER
HR Ekološka i anti-statička tekućina za čišćenje
AL Detergjent ekologjik dhe antistatik për
interijera. Čisti i osvježava tekstilne površine
i održava njihove boje.
pastrimin e sipërfaqeve prej tekstili brenda
automjetit. Pastron rrënjësisht këto sipërfaqe
dhe rifreskon ngjyrat e tyre.
7
®
21
PREDPRANJE - NJEGA - ZAVRŠNI SJAJ
AUTOCLEAN
SYSTEM PRO
R4
BRILLO-GOMME Ecologic
HR Vraća
gumama izvorni satensko crni
izgled. Jednostavan za uporabu: nanesite
nerazrijeđeno sa spužvom ili četkicom i
pustiti da se osuši.
4x5l
25 l
205 l
1000 l
EV34
4x5l
25 l
200 l
C8
AL U jep pjesëve anësore të gomave pamjen e
tyre të zezë origjinale. I thjeshtë në përdorim:
pjesët anësore të gomave lyhen me një
sfungjer ose furҫë të vogël dhe lihen të
thahen.
9
GENERAL CLEANER Perfumed
HR Višenamjenski čistač interijera i eksterijera.
AL Detergjent multifunksional për brenda dhe
Osvježava: plastiku, tekstil, boje, ... itd.
Ostavlja ugodan miris.
jashtë automjetit. Rifreskon: sipërfaqet
plastike, ato prej tekstili, bojërat, etj. Lë një
aromë të këndshme.
4x5l
25 l
200 l
C1
PARALARJE - MIRËMBAJTJE SHKËLQIM PËRFUNDIMTAR
13,5
COCKPIT BRILLANT
HR Čistač plastike za unutrašnjost vozila.
AL Detergjent për pastrimin e sipërfaqeve
Jednostavna i učinkovita primjena. Nanijeti
i obrisati krpom od mikrovlakana. Izvrstan
sjaj..
plastike në pjesën e brendshme të
automjetit. Përdorim i thjeshtë dhe efikas.
Sipërfaqja spërkatet dhe më pas fshihet me
leckë mikrofiber. Rezultat i mrekullueshëm
ndriҫues.
7
PLASTI CLEANER LIQUID
HR Sprej za čiščenje vanjskih dijelova od
AL Detergjent për pastrimin e sipërfaqeve
plastike. Jednostavna i brza primjena. Vraća
plastičnim dijelovima izvorni izgled.
plastike për pjesën e jashtme të automjetit. I
thjeshtë dhe i shpejtë në përdorim: sipërfaqet
duhen të spërkaten dhe më pas te fshihen.
U rikthen pjesëve plastike pamjen e tyre të
origjinale.
4x5l
25 l
S3
4x5l
25 l
200 l
22
GLASS CLEAN Ecologic
HR Koncentrirana, antistatična tekućina za
AL Koncentrat antistatik, pastrues xhamash.
stakla. Čisti sve staklene površine. Koristite
se sa raspršivačem.
Pastron të gjitha sipërfaqet e xhamave.
Duhet të përdoret me spërkatës.
8
®
PERFUMES
Naš asortiman mirisa
Sortimenti ynë i aromave
HR Proizvodi za ručnu primjenu, prskanje i i strojeve
AL Produkte për përdorim manual, spërkatës dhe shpërndarës automatik.
HR
E22-A
FLOWEY FRESH AMBRE
1-5l
Dugotrajni mirisi koji apsorbiraju sve loše
mirise i mirisom osvježavaju unutrašnjost
vozila. Prskanjem na tkanine i tepihe, miris se
polako širi. Odaberite svoje omiljene mirise.
AL
E22-N
FLOWEY FRESH NATURE
1-5l
Deodorante që e mbajne gjatë aromën,
thithin të gjitha erërat e këqija dhe freskojnë
ambjentin e brëndshëm të automjetit.
Spërkaten nëpër sipërfaqet prej tekstili dhe
tapete. Aroma shpërndahet ngadalë. Zgjidhni
aromën tuaj të preferuar.
E22-BF
FLOWEY FRESH BLACK FOREST
1-5l
E22-O
FLOWEY FRESH OCEAN
1-5l
E22-V
FLOWEY FRESH VANILLE
1-5l
NEW
SPRING
E22-SP
FLOWEY FRESH SPRING
1-5l
E22-T
FLOWEY FRESH TROPICAL
1-5l
E22-C
FLOWEY FRESH CITRON
1-5l
SUMMER
WINTER
E22-SU
FLOWEY FRESH SUMMER
1-5l
E22-W
FLOWEY FRESH WINTER
1-5l
FALL
E22-F
FLOWEY FRESH FALL
1-5l
®
23
DODACI
ACCESSORIES
A1 / A2
AKSESORË
MICROFIBRE CLOTH
HR Krpa od mikrovlakana za čišćenje
AL Peshqirë (leckë) mikrofibër e domosdoshme
i pripremu vozila. Super upija, vrlo
učinkovita, daje savršene rezultate.
për pastrimin dhe përpunimin e automjeteve.
Me aftësi super thithëse, shumë efikas,
rezultat perfekt.
10 PCS
A1 40 x 40 cm
A2 50 x 70 cm
A3
ANTENNA SUCTION PAD
HR Koristi se za učvršćenje svih pokretnih
AL Shërben për të fiksuar pjesët e lëvizshme si
dijelova kao što su brisači, antene da se
izbjegne moguća šteta za vrijeme pranja u
automatskim praonicama.
shirëset e xhamave dhe antenën në mënyrë
që të mos dëmtohen gjatë proҫesit të larjes.
100 PCS
A4
WINDSCREEN PROTECTION COVER
HR Plastične navlake služe kako bi se spriječilo
AL Këto kllefë plastik pengojnë që fijet e furҫave
da vlakna četki tijekom postupka pranja ne
zapadnu u brisače.
të ngatërrohen nëpër shirëset e xhamave.
2500 PCS
®
25
4
OBRADA VODE
TRAJTIMI I UJIT
P. 27
ODRŽAVANJE POGONSKIH PROSTORA PRAONICE
PASTRIMI I IMPJANTEVE LARËSE (LAVAZHEVE)
P. 28 - 29
OBRADA VODE
TRAJTIMI I UJIT
T6
FLOCULANT
HR Sprječava formiranje pjene i prljavštine koja
AL Eleminon ndotjet dhe mbeturinat e shkumës
pluta na otpadnim vodama i na taj način
olakšava recikliranje vode.
30 kg
240 kg
T7
në ujin e larjes dhe lehtëson reciklimin e tij.
3
DESINFECTAN
HR Sprječava truljenje i stvaranje neugodnih mirisa
AL Pengon kalbjet në ujë dhe krijimin e erërave
u preljevnim spremnicima i postrojenjima za
recikliranje vode. Kontinuirano korištenje T7
sprječava neugodne mirise nakon razdoblja
neaktivnosti.
të pakëndshme në depozitën ujit dhe në
aparaturat e reciklimit. Përdorimi i rregullt i
T7 shmang erërat e këqija edhe mbas një
kohe të gjatë mos aktiviteti.
30 kg
12,5
T8
SOUDE
HR Sredstva za neutralizaciju za postrojenja za
AL Ilaҫ neutralizues për ujin në aparaturën e
recikliranje vode.
reciklimit.
33 kg
13
T9
ANTI-GERMS
HR Sprječava
nastajanje loših mirisa u
praonicama sa recikliranjem vode. Stalnom
uporabom T9 loši mirisi otpadnih voda u
spremniku mogu se smanjiti.
AL Pengon krijimin e erërave të këqija në
lavazhet e automjeteve me sisteme për
reciklimin e ujit. Nëpërmjet përdorimit të
vazhdushëm të T9 pakësohen erërat e këqija
në depozitat e ujërave të përdorur.
22 kg
2,5
(± 1)
®
27
ODRŽAVANJE POGONSKIH PROSTORA
PRAONICE
PASTRIMI I IMPJANTEVE LARËSE
(LAVAZHEVE)
T1
STATION
HR Deterdžent odstranjivač vodenog kamenca
AL Detergjent për mirëmbajtjen e rregullt të
za redovno održavanje objekta autopraonice
i opreme. Lako uklanja naslage vodenog
kamenca, alge i plijesan.
aparaturave dhe mjeteve larëse. Largon
kalkun, algat dhe mykun e lehtë.
27 kg
220 kg
0,5
T2
STATION EXTRA
HR Snažan
odstranjivač kamenca, deoxidator,
uklanja hrđu. Čisti strojeve i opremu. Lako uklanja
kamenac, hrđu, alge i druge nečistoće. Ne koristiti
na staklu.
AL I fuqishëm në largimin e kalkut dhe ndryshkut,
disoksidues. Pastron aparaturat dhe mjetet
larëse.
27 kg
220 kg
1,7
T3
NETRAL Ecologic
HR Snažni univerzalni čistač. Za čišćenje radionica, AL Detergjent universal shumë i fuqishëm
za odmašćivanje strojeva, alata i podova. Za
sve sektore: industrija, prehrambena industrija,
poljoprivreda.
FLOWEY®. Detergjent për ofiҫina dhe
pastrues vajërash për të gjitha sipërfaqet,
makineri, dysheme dhe vegla pune. Për të
gjitha fushat: në industri në atë ushqimore,
në bujqësi etj.
25 l
200 l
1000 l
13,5
T4
NETRAL EXTRA Ecologic
HR Univerzalni čistač i odmaščivać. Uklanja sve AL Super Detergjent universal dhe sgrasator.
prljavštine na svim površinama. Lako uklanja
prašinu, mineralne, biljne i životinjske masti.
Namjenjen za prehrambenu industriju.
Largon ҫdo papastërti mbi ҫdo sipërfaqe.
Largon pluhrin si the vajërat (yndyrat)
minerale, bimore dhe shtazore. Cilësor edhe
në qoftë se përdoret në ambjente ushqimore.
27 kg
220 kg
13,5
28
®
ODRŽAVANJE POGONSKIH PROSTORA
PRAONICE
PASTRIMI I IMPJANTEVE LARËSE
(LAVAZHEVE)
T5
PROTECT STATION
HR Nezaobilazan proizvod kad se radi o
AL Produkt i domosdoshëm për mirëmbajtjen e
održavanju praonica automobila. Štiti
komponente od korozije, kamenca i
prljavštine. Preporuča se za dijelove izrađene
od nehrđajućeg čelika (inox).
impjateve larëse (lavazheve). Mbron pjesët
e makinerive kundrejt grryerjeve, kalkut dhe
ndotjeve. Këshillohet të përdoret për pjesët
metalike që nuk ndryshken (psh. inoks).
5l
25 l
®
29
HR
Postavke vaše Autopraonice
Program - Programi
AL
CODE
REF.
Vënia në punë e impjantit tuaj
Prije - Para
Poslije - Më pas Doziranje - Dozimi
ml / g / min.
• Predpranje- Paralarje
• VT Predpranje - Paralarje HD
• Aktivna pjena - Shkumë aktive
• Šampon- Shampo
• Vosak za sušenje - Dyll tharjeje
• Vosak za sjaj - Dyll shkëlqimi
• VT vosak za Sjaj - Dyll shkëlqyes HD
• Politura - Lustrues
• Čistač naplataka- Detergjent disqesh
HR
Kvaliteta vode na vašoj autopraonici
Vrsta vode koju upotrebljavate - Lloji i ujit
pH
AL
Cilësia e ujit ne aparaturën tuaj
Th / Kh
Voda iz vodovodne mreže - Ujë çesme
Izvorska voda - Ujë pusi
Kišnica - Ujë shiu
Reciklirana voda - Ujë i recikluar
Meka voda - Ujë i butë
Osmozna voda - Ujë osmoz
Datum
Data
Ime odgovorne osobe
Emri i përgjgjegjësit
µS
°C
Skupna tablica proizvoda
Tabelë përmbledhëse e produkteve
pH
VDA
Doziranje
Dozim
Opis
Përshkrim
+/-
A
B
Pjena
Shkumë
0,5
Visokotlačni centar / Impiante larëse me presion të lartë
Predpranje - Pranje • Paralarje - Larje
EV7 Powder HP Perfumed
10 – 20 g /min
11
E40 Powder Pro D3
10 – 20 g /min
11
E42 Powder HP3
10 – 20 g /min
11
EV8 Liquid HP
1–3%
13,5
EV9 Perfect Static Foam
1–3%
13,5
EV14 Jet Foam HP
1–3%
13,5
EV15 Liquid Strong
1–5%
13,5
EV32 HP Brush Foam Perfumed
1–5%
10
Sušenje - Sjaj - Zaštita • Tharje - Shkëlqim - Mbrojtje
EV5 Perfect Dry Wax
5 - 15 ml
5
EV11 Brilliant Wax
10 - 20 ml
5,5
EV28 Bio Carwax New
10 - 20 ml
5,5
Portali i tuneli / Impiante me derë dhe impiante ne formë tuneli
Predpranje • Paralarje
EV8 Liquid HP
1–3%
13,5
EV9 Perfect Static Foam
1–3%
13,5
EV14 Jet Foam HP
1–3%
13,5
E36 Carclean Prelav
1–3%
13,5
EV3 Perfect Foam
5 - 15 ml
10,5
EV13 Foam Extra
10 - 20 ml
8
EV25 Soft Acid Foam
10 - 20 ml
2,5
1–3%
13,5
T33 Car Clean Prewash LF
Pranje • Larje
EV4 Perfect Shampoo
5 - 15 ml
10
EV12 Shampoo Extra
10 - 20 ml
8
EV17 Cherry Foam Shampoo
5 - 20 ml
9,5
EV26 Soft Acid Shampoo
10 - 20 ml
2,5
EV32 HP Brush Foam Perfumed
10 - 20 ml
10
Sušenje - Sjaj - Zaštita • Tharje - Shkëlqim - Mbrojtje
EV5 Perfect Dry Wax
5 - 15 ml
5
Miris
Parfum
Skupna tablica proizvoda
Tabelë përmbledhëse e produkteve
Opis
Përshkrim
Doziranje
Dozim
pH
VDA
+/-
A
B
Pjena
Shkumë
Miris
Parfum
0,5
Portali i tuneli / Impiante me derë dhe impiante ne formë tuneli
Sušenje - Sjaj - Zaštita • Tharje - Shkëlqim - Mbrojtje
EV6 Perfect Finish Wax
5 - 15 ml
5
EV10 Dry Wax
10 - 20 ml
5,5
EV11 Brilliant Wax
10 - 20 ml
5,5
EV22 Perfect Polish Foam
10 - 30 ml
6,5
EV23 Perfect Foam Wax
10 - 30 ml
5,5
EV24 Winter Wax
10 - 20 ml
4,5
EV30 Crystal Finish
10 - 20 ml
5,5
EV27 Protect Chassis
10 - 20 ml
5,5
EV29 Foam Wax
10 - 30 ml
5,5
EV31 Cabrio Wax
10 - 20 ml
5,5
AUTOCLEAN SYSTEM PRO
Predpranje - Održavanje - Obnova / Završni Sjaj • Paralarje - Mirëmbajtje - Rinovim
??? / Shkëlqim përfundimtar
EV18 Anti Insect
15 - 20 %
13,5
EV19 Motor Cleaner
15 - 20 %
13,5
EV20 Wheel Cleaner
15 - 20 %
13,5
EV33 Textil Cleaner
10 - 15 %
7
pure
9
10 - 20 %
13,5
C1 Cockpit Brillant
pure
7
C8 Plasti Cleaner Liquid
pure
---
S3 Glass Clean Ecologic
10 - 20 %
8
R4 Brillo-Gomme Ecologic
EV34 General Cleaner Perfumed
Obrada vode / Trajtimi i ujit
T6 Floculant
Technic - Data
3
T7 Desinfectan
Technic - Data
12,5
T8 Soude
Technic - Data
13
T9 Anti-Germs
Technic - Data
2,5 (±1)
Održavanje pogona autopraonice / Pastrimi i impiantit larës (lavazhit)
T1 Station
5 - 20 %
0,5
T2 Station Extra
5 - 20 %
1,7
T3 Netral Ecologic
5 - 20 %
13,5
T4 Netral Extra Ecologic
5 - 20 %
13,5
pure
---
T5 Protect Station
Naša stručnost u profesionalnim području održavanja vozila omogućuje nam uvijek
pružiti našim klijentima inovativne i jednostavne proizvode za korištenje. Nemojte
se ustručavati kontaktirati našu tehničku službu. Odbacujemo svu odgovornost pri
nepravilnom korištenju proizvoda. Tehnički i sigurnosni podatci proizvoda su dostupni
su na vaš zahtjev.
Kompetenca jonë në fushën e mirëmbajtjes së automjeteve, na bën të mundur, qe të
vemë në dispozicion të klientëve tonë produkte inovative dhe te thjeshta në përdorim.
Mos ngurroni të konsultoni shërbimin tonë teknik. Ne nuk marrim asnjë lloj pergjegjësie
për përdorimin në mënyrë të gabuar të produkteve tona. Në çdo kohë mund të kërkoni
broshurat me udhëzime teknike dhe sigurie.
Author
Document
Category
Uncategorized
Views
6
File Size
4 375 KB
Tags
1/--pages
Report inappropriate content